Direktlänk till inlägg 18 augusti 2015
Vi har sol och blåst men det är varmt ändå.
Middag här idag:
Fyllt franskbröd
Riven ost
Färska tomater
1kilo blandfärs
En burk majs häll i när köttet är färdigt.
Creme fraiche 5 dl:
Häll upp i en skål , ta salt, paprika pulver, och honung blanda och ställ kallt till serveringen
Sallad:
Sju morötter riv dessa.
Två paprikor skiva dessa tunt
1 Slangurka skiva denna
Blanda allt detta.
Kryddor, svartpeppar, paprikapulver, salt
Bryn köttet väl och ha i alla kryddorna .
Skär av ett lock på franskbrödet och ta ut allt inkråm av brödet ( detta kan våra små fåglar få)
Häll i köttet, skiva tomater och lägg överst på köttet,
häll på den rivna osten och lägg på locket.
In i ugnen på 200 grader låt allt bli varmt och brödet få lite färg cirka 15 minuter.
Bild bevis kommer sen.
Våra middags gäster är min mans tvillingbror och hans fru.
Det blev så mycket köttfärs över , så jag hällde i 2 dl, creme fraiche i och en burk tomater också majs, jag kokte Barilla Collezione Tagliatelle , så det kommer mer bilder på det andra snart
Hejsan på er Igår natt var lotta potta dålig inte kul alls, var vaken natten och hela fredagen. I går bakade jag mörk choklad kaka god och vaniljbullar även de blev bra. Lotta potta hade sin assistent , jag var ute och cyklade med så skönt med en...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 |
30 | |||
31 | |||||||||
|