Direktlänk till inlägg 4 maj 2015
Middagsmat:
Kycklingfile med puré
Festlig middag
Ingredienser:
Potatis
Olivolja
Salt
Vatten, ljummet
Ättika
Socker
Rödlök
Kycklingfile
Babyspenat
Koka potatis i. Lättsaltat vatten,
mosa och tillsätt olja och salt.
Vispa eller rör kraftigt till ett mos.
Blanda vatten, ättika med socker och smaka av med salt.
Skiva löken i ringar och lägg i ättiksblandningen.
Låt marinera tills maten är klar.
Hetta upp olja i. En stekpanna och stek kycklingen ca 5 min, per sida.
Använd gärna stektermometer, kycklingen är perfekt vid 70 grader.
Mixa babyspenat och olivolja.
Smaka av med salt och peppar.
Servera den stekte kycklingen med puré ,
spenatpesto och picklade lök.
Lycka till med denna maträtt.
Vad ska ni göra i dag då?
Vad ska ni ha till middag idag då?
Ha en skön dag .
Hejsan på er Igår natt var lotta potta dålig inte kul alls, var vaken natten och hela fredagen. I går bakade jag mörk choklad kaka god och vaniljbullar även de blev bra. Lotta potta hade sin assistent , jag var ute och cyklade med så skönt med en...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 |
|||
18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|