Direktlänk till inlägg 15 april 2015
Middagsmat i dag:
gratäng med torsk, paprika, vispgrädde ost
Ingredienser:
Torsk eller någon annan vitfisk
Potatis
Paprika, hackad
Salt
Grädde
Rivenost
morot
Tillagningen:
Koka potatisen i lättsaltat vatten
Koka morötterna
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär fisken i 2 VM tjocka skivor,
Lägg fisken och paprikan i en ugnsform och salta.
Vispa grädden . Bred ut grädden över fisken,
och strö över den rivna osten.
Gratinera i mitten av ugnen ca, 20 min.
Servera med kokt potatis och kokta morötter.
Detta är buslätt.
Lycka till
Och smaklig Måltid
Hejsan på er Igår natt var lotta potta dålig inte kul alls, var vaken natten och hela fredagen. I går bakade jag mörk choklad kaka god och vaniljbullar även de blev bra. Lotta potta hade sin assistent , jag var ute och cyklade med så skönt med en...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
|||||
6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|